Po uvedení nového modelu Mercedes-Benz Triedy S s potešením automobilka oznamuje digitálnu svetovú premiéru nového Mercedes-Maybach Triedy S. Toto ohromujúce nové vozidlo kombinuje dokonalosť a špičkové riešenia najluxusnejších sedanov značky Mercedes-Benz s exkluzivitou a storočnou tradíciou značky Maybachu. Z rázvoru, ktorý je o 18 centimetrov dlhší ako v modeli Mercedes-Benz Triedy S, profitujú najmä cestujúci na zadných sedadlách. Vďaka sériovým riaditeľským sedadlám a balíku na prevádzku so šoférom sa zo zadného priestoru môže stať komfortné pracovisko alebo upokojujúce útočisko. Exkluzívne detaily ako voliteľné dvojfarebné lakovanie s deliacim pruhom, či veľké ozdobné prvky z dreva na zadnej strane predných sedadiel a medzi oboma pasažiermi na zadných sedadlách sú typickými spoznávacími prvkami značky Maybach.

„Meet the Maybach S-Class DIGITAL“ predstaví všetky highlighty nového Mercedes-Maybach Triedy S naživo na platforme Mercedes me media. Novinári môžu zažiť svetovú premiéru vo štvrtok 19. novembra 2020 o 14:00 hod. v mediálnom špeciále na https://media.mercedes-benz.com/maybach. Následne bude digitálne predstavenie k dispozícii ako video na požiadanie.

Ola Källenius, predseda predstavenstva spoločností Daimler AG a Mercedes-Benz AG, podrobne predstaví nové highlighty luxusného top sedanu. Ostatní hostia vysvetlia, čím sa vyznačuje náročné a luxusné útočisko v modeli Mercedes-Maybach Triedy S. Pretože je to jedinečné miesto inšpirácie a relaxácie.

Nový Mercedes-Maybach Triedy S je špeciálne navrhnutý pre prevádzku so šoférom, čo sa prejavilo aj v niekoľkých nových luxusných doplnkoch na zadných sedadlách vozidla. Tie zahŕňajú masážnu funkciu opierok lýtok riaditeľských sedadiel, ako aj vyhrievanie šije a ramien.

Značka Mercedes-Benz súčasne so svetovou premiérou sprístupní informácie na stiahnutie na platforme Mercedes me media vo forme videí, grafiky, tlačových správ a obrázkov. Členovia tlačového tímu Mercedes-Benz budú k dispozícii online, aby odpovedali na otázky.